Reacties

Reactie door Annet | 25-06-2017

Met heel veel plezier heb ik de edelstenenworkshops gevolgd. Adelaine is heel erg inspirerend. De workshops zo midden tussen honderden edelstenen te volgen, vond ik helemaal super. Ik ben altijd al geïnteresseerd in kristallen en edelstenen, maar ik heb er door de workshops heel veel meer over geleerd. Ik kom zeker nog terug.

Reactie door Karin | 26-10-2016

Wat een leuke stap om de cursus Bach Bloesemremedies te gaan volgen! Ik kijk er zo fijn om terug! Adelaine weet er mooie en inspirerende avonden van te maken waar heel veel ruimte is voor ieders verhaal. Het mooie is dat je door deze opzet de remedies echt goed leert kennen én dat je ze meteen ook zelf kunt gaan inzetten. Wat heb ik veel opgestoken, gelachen en ook gewerkt aan mezelf. Voor mij alle reden om binnenkort ook naar de verdiepingsavonden Bach Bloesemremedies te gaan!

Reactie door K.B. Meerman | 26-10-2016

Adelaine heeft de gave om heel goed naar je verhaal te luisteren. Ze stelt goede vragen en weet feilloos welke remedies bij je situatie passen. Het mooie is dat zo’n gesprek je meteen al veel inzicht geeft, rust zelfs. Mooi ook dat alles er mag zijn, elke emotie, elk verhaal. Ik heb het als bijzonder ervaren dat de Bach Bloesemremedies me helpen om in balans te komen. Bedankt voor jouw warme ontvangst en je liefdevolle aandacht!

Reactie door Elvira | 17-10-2016

Ik heb mijn bach bloesem cursus afgerond bij Adelaine. Ik heb er ontzettend veel aan gehad en ik leer veel. Ze geeft praktijkvoorbeelden en neemt de tijd voor je en luistert met aandacht naar je. Wat ik als zeer prettig ervaar. Ik kom graag bij Adelaine. Ook voor de prachtige stenen. Het is net een snoepwinkel. Ik voel me altijd thuis als ik op de zolder kom en geniet enorm. Ik volg momenteel ook de edelstenen workshops.Wat ook zeker een aanrader is. Bedankt Adelaine! Ik vind je een topper!

Reactie door Charlotte | 19-01-2016

De cursus edelstenen en mineralen van Adelaine was heel inspirerend en verrijkend. Ze heeft heel veel kennis en ervaring en dat maakt de cursus gedegen ; je hebt er echt iets aan. Je kunt er ook op zoveel manieren mee werken; bijv.. mediteren; kiezen met je hand/hoofd/hart , als knuffelsteen gebruiken; de vorm ontstaanswijze of kristalstructuur bestuderen.... Zo heb ik door het gebruik van de stenen een helende werking ondervonden bij mezelf maar ook bij mijn dochter van 11 jaar. edelstenen zijn prachtig en ze werken!

Reactie door E.L. | 03-11-2015

Ik volg de edelsteen cursus bij Adelaine. Ik vind de avonden altijd erg gezellig en leerzaam. Ik verheug me altijd alweer op de volgende cursus. Jammer dat alle cursusdagen er al bijna op zitten... Daarnaast ben ik ook weleens in de praktijk van Adelaine geweest. Ze heeft een luisterend oor, kan goed advies geven en je weer een goede zet in de rug geven. Je bent een kanjer, bedankt!

Reactie door Y.P. | 22-09-2015

N laat nooit zoveel los, maar ik kon wel aan hem zien dat hij het leuk heeft gehad. Hij vertelde wel dat zijn steentje die hij had uitgezocht tegen oorpijn is. Jij had verteld dat als hij oorpijn heeft hij het steentje tegen zijn oor kon houden in de nacht. Vond ik heel bijzonder gezien dat zijn oor een zwakke plek is bij hem. Heel mooi dat hij juist dat steentje uitzoekt. Ook kwam hij gister met zijn steentje aanlopen en ik moest hem afspoelen onder de kraan voor hem. Mooi gezicht hoe hij zijn steentje koestert.

Reactie door D.L. | 22-09-2015

Een moeder n.a.v. de kinderedelstenenworkshop van 6/8/2015: C was zo vol van alles dat alle stenen in huis n heel reinigingsritueel ondergaan hebben. Was prachtig om te zien hoe hij er druk mee was. Alle steentjes in de grote amethist.
Bedankt voor weer n mooie ervaring voor hem in zijn jonge maar wijze leven.

Reactie door M.R. | 22-09-2015

14/9/2015: Vond het erg leerzaam en interessant en gezellig vrijdag!

Reactie door C.D. | 22-09-2015

14/7/2015: Ik vond ´t ook een geweldige avond! Bedankt! Er gaat een wereld voor me open, vind het heel erg boeiend!

Reactie door M.B. | 22-09-2015

12/7/2015: Het was zeker weer een bijzondere avond vrijdag. Veel indrukken inderdaad en ik heb dan ook veel gedroomd maar wel heerlijk geslapen. Gister heb ik de informatie in de map gelezen, het viel me op dat het makkelijk leesbaar is en er heel veel informatie in staat. Er zit vast een boel werk in!

Reactie door L.J. | 22-09-2015

2/6/2015: Graag wil ik mij weer opgeven voor de cursus edelstenen bij de Robijn op 12 juni. Heb er reuzeveel zin in!! Ik haal mijn kracht uit mijn stenen en ook mijn plezier. Ik vind de cursus heerlijk om te mogen doen.

Reactie door Y.V. | 22-09-2015

30/4/2015: hoi adelaine, wilde je nog even bedanken voor de eerste workshop stenen die ik bij jou mocht volgen. Ik had niet laten weten dat ik niet zou komen, dus wilde je laten weten dat ik de workshop heel mooi vond. Misschien dat ik in juli weer aansluit.

Reactie door E.L. | 22-09-2015

18/3/2015: Ik vond het een erg fijne en interessante avond. Het kriebelt al om de map met info lekker door te nemen en alles rustig te bekijken. Helaas nog geen tijd voor gehad, maar ik ga er zeker binnenkort tijd voor maken.

Reactie door T.H. | 22-09-2015

14/3/2015 n.a.v. de eerste Edelstenenworkshop: Lieve Adelaine, Dank voor de heerlijke avond.

Reactie door U.W. | 22-09-2015

16/6/2015: Het gaat goed met me. Ik heb veel aan je gesprek gehad en ook de druppels helpen me. Ik neem ze trouw vier keer per dag. Na ongeveer een week merkte ik verschil. Ik heb het gevoel dat ik lichter ben en sterker in mijn schoenen sta, en ook in het contact met mijn moeder merk ik dat ik anders reageer. Ik ga alleen naar haar toe als ik het er naar heb. Ik beschouw haar nu meer als een gelijkwaardig mens.

Reactie door L.S. | 22-09-2015

De reactie na het gebruik van de Bach Bloesems i.v.m. studiestress: "De drukte is nu weer even achter de rug en ik ben hem redelijk goed doorgekomen, met name regelmatig een gevoel van acceptatie dat ik druk en stress ervaar en dat dit heel normaal is gezien de fase van de studie, en het feit dat ik uitstel en dus aan het einde moet ‘rennen’".

Reactie door R | 22-09-2015

De bezoeken aan jou waren voor mij een Vitamine! Ik heb mij erg prettig gevoeld, ik kon op een fijne manier mijn verhalen delen. Verder kan ik heel goed voelen dat wij als mensen zelf de regie in handen hebben en dat het heel belangrijk is dat mensen elkaar vrij laten. Dit gevoel heb jij in mij versterkt.

Reactie door J.R. | 22-09-2015

10/12/2014: Op mijn vraag hoe het met J gaat, begint hij te vertellen dat hij zich gewoon goed voelt. Hij heeft echt het gevoel dat de Bach Bloesems hem hebben geholpen zich rustig van binnen te voelen. Hij is al die keren met veel plezier hiernaartoe gekomen. Hij hecht veel waarde aan de gesprekken die wij hebben gehad. J geeft aan dat wij over dingen hebben gesproken die in zijn leven korter of langer geleden zijn gebeurd. Dit heeft gemaakt dat het nog een keer in zijn bewustzijn is gekomen en hij er nog eens naar heeft kunnen kijken. Het heeft meer een plek gekregen, die het voor die tijd nog niet had. Alsof er meer acceptatie is.

Reactie door G. | 22-09-2015

G heeft trouw haar Bach druppels genomen. Ze kan echter niet direct zeggen of ze voor haar iets hebben gedaan. Ze voelt zich wel goed. Op mijn vraag hoe het met haar slaapproblemen is, zegt ze dat ze hier eigenlijk geen last meer van heeft gehad.

Reactie door Jos | 22-09-2015

Ik voel mij rustig. Het is mij opgevallen dat ik makkelijker in slaap kan komen. Als ik naar bed gaat, dan spelen er gewoonlijk allerlei gedachten door mijn hoofd. Ik pieker veel, maar het zijn ook minder belangrijke dingen zijn waar ik aan denkt. Dat heb ik nu niet meer. Ik ga liggen en val in slaap. Die druppels, die werken echt!

Reactie door J | 22-09-2015

1/10/2014  J vertelt dat de Bach remedies echt werken. Hij voelt veel meer rust en kan meer afstand nemen naar zijn moeder en anderen toe. Hij is niet meer zo snel van slag. Hij zegt dat het voor hem voelt het alsof de tijd van doemscenario’s voorbij is . Hij was alsmaar bezig met dingen die zouden kunnen gebeuren of voelde angst dat iemand iets zou overkomen. Dit gevoel is veel lichter geworden.

Reactie door A.V. | 22-09-2015

10/9/2014  A. geeft aan dat de druppels haar enorm hebben geholpen. Vooral om de dingen wat meer los te kunnen laten. Ze gaat niet meer zo gebukt onder de verantwoordelijkheden.

Reactie door Adelaine Legters | 04-09-2015

Hier kan ik zelf reacties plaatsen die ik via mail heb doorgekregen. Maar mensen kunnen hier ook zelf een reactie plaatsen.